Service – og markedsavtaler

Gjennom reiselivsnettverket Visit Innherred får du og din reiselivsbedrift tilgang til norske og internasjonale kunder gjennom felles markedsføring og masse kunnskap om reiselivsutvikling. Er du med?

Ved å signere en service- og markedsavtale med Explorative as blir du en del av destinasjonselskapet Visit Innherred sin markedsføring og utvikling av reiselivet på Innherred.

Det er drøyt 100 aktive bedrifter i nettverket og vi vil gjerne ha med nettopp deg! Vi tilbyr ulike pakkeløsninger som inkluderer digital synlighet, kompetanseheving, pakking, markedsføring og salg av dine opplevelser.

Er du i oppstartsfasen og ønsker ikke å forplikte deg akkurat nå? Kontakt oss for et møte, så kan vi finne en løsning som passer deg og din bedrift!

Avtaler tilbys bedrifter etter størrelse på bedrift

  • Små bedrifter: alle typer bedrifter med mindre enn 2,5 årsverk, enkeltmannsforetak og bedrifter i oppstartfasen
  • Mellomstore bedrifter: her regnes overnattingsbedrifter med færre enn 20 rom og ellers de bedrifter som har mer enn 2,5 årsverk.
  • Store bedrifter: Hoteller og overnattingssteder mer flere enn 20 rom, (Stiklestad Nasjonale Kultursenter, Falstadsenteret og lignende)
  • Arrangører tilbys skreddesydde pakker – ta kontakt for en prat.