Om oss

Explorative as har god innsikt når det gjelder opplevelsesnæringen. Vi jobber målrettet med reiselivsutvikling gjennom prosjektarbeid, destinasjonselskap og salg av opplevelser.

Selskapet har 4 ansatte med lang utdanning- og erfaring innenfor reiseliv, markedsføring og prosjektarbeid relatert til de nevnte fagområdene.

Explorative as jobber med salg av opplevelser, destinasjonsutvikling, prosjekter og konsulentoppdrag tilknyttet reiselivet.

Trønder-avis huset (12)
Vi har kontorer sentralt ved E6 i Steinkjer

Explorative As ble etablert i 2019 etter en lengre prosess og er i dag en del av konsernet som som eier og driver destinasjonselskapet Visit Innherred som ble etablert i 2007.

Anne Haga

Daglig leder

Anne er eier og daglig leder for Explorative og Visit Innherred.

Anne kommer fra Inderøy og tok sin utdanning innen reiseliv på Høgskolen i Lillehammer.

Kathrine Kragøe Skjelvan

Digital markedsføring og prosjektarbeid

Kathrine har jobbet hos oss siden høsten 2012 og jobber med digital markedsføring og prosjekter.

Kathrine er opprinnelig fra Bærum, men kom til Trøndelag i 2006. Før hun kom til Visit Innherred jobbet hun med reiseliv i Grong og som rådgiver hos fylkesmannens miljøvernavdeling.

Kathrine har sin utdanning fra innen naturforvaltning og naturbasert reiseliv fra Universitet for miljø- og biovitenskap, Ås.

Christine Svarva Nielsen

Salgsansvarlig og Prosjektleder

Christine jobber med salg, pakking og markedsføring, og har sin mastergrad innen naturbasert reiseliv fra Universitet for miljø- og biovitenskap hvor hun skrev sin masteroppgave om Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark.

Christine har jobbet hos oss siden våren 2011 og jobbet tidligere som prosjektleder for Prosjekt Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Monica Norum

Turistkontor – og Webansvarlig

Monica har hovedansvar for turistkontoret og jobber også med webinnhold på websiden vår.

Monica har en bachelor i Hotel & Catering Management fra Oxford Brookes University i England og har bodd og jobbet i utlandet, i hovedsak England, i nesten 18 år. Monica flyttet tilbake til Norge i 2013 og har jobbet hos oss siden våren 2014.